-23%
-23%Te vagy nekem a levegő

Te vagy nekem a levegő

2 999 Ft 2 309 Ft

A Sea Breeze sorozat első kötete

Készleten

Cikkszám: 126289
Kategória: Szerző: Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2014-10-02
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A tengerparti kisvárosban, Sea Breeze-ben Sadie felfedezi, hogy a szenvedélynek semmi sem állhat az útjába. Felkavaró olvasmány a bestsellereiről híres Abbi Glinestól.
Sadie White a nyári szünetben a tengerparton dolgozik, de nem holmi strandőrként. Mivel a mamája terhes, és nem hajlandó dolgozni, ezért helyette Sadie lesz az egyik közeli szigeten nyaraló gazdag család házvezetőnője.
Amikor a család megérkezik a nyári vakációra, Sadie döbbenten látja, hogy a tulajdonos nem más, mint Jax Stone, a világ egyik legismertebb ifjú rockere. Ha Sadie egy mindennapi lány lenne ha nem azzal telne az élete, hogy gondját viseli az anyjának, és rendben tartja az otthonukat , akkor talán feldobná, hogy egy rocksztárnak dolgozhat. De nem ez a helyzet.
Sadie-t nem izgatja a hírnév, ám Jax mégis vonzódik hozzá. A lány lenyűgözi, de a fiú küzd a vonzalom ellen. Jax világában a kapcsolatok nem működnek, és minél jobban kívánja Sadie-t, annál erősebb a meggyőződése, hogy a lány többet érdemelne. A nyár végére Jax rájön, Sadie nélkül lélegezni sem képes.
Vajon a szerelem legyőzi a két világ közt tátongó szakadékot?

További információk

Szerző

Abbi Glines

Kiadó

Maxim Könyvkiadó Kft.

Oldalszám

264

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2014-10-02

ISBN

9789632614977

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Te vagy nekem a levegő”értékelése elsőként