-21%
-21%Szeretlek, ég veled

Szeretlek, ég veled

2 999 Ft 2 369 Ft

A szerelem máshogyan érkezik, mint remélted

Készleten

Cikkszám: 120408
Kategória: Szerző: Kiadó: Gabo Könyvkiadó
A kiadás időpontja: 2013-10-22
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A hangulatos skót kisváros, Evanton lakói között a sors kiszámíthatatlan módon szövi a szerelem és a barátság fonalát. Titkos szövetségese is van ebben, Ania, a házassági tanácsadó, aki szinte mindent tud a szerelemről és a tökéletes házasság titkairól. Egy nap azonban feltűnik a szerelem egy sármos férfi képében, és egyszeriben minden, amiben Ania hitt, idézőjelbe kerül. Miközben a saját életét próbálja összerakni, mások széteső házasságárra kell gyógyírt találnia, többek közt Rose és Harry kapcsolatára, akiknél a válás vagy az újrakezdés a tét.

Az irodalmi díjas írónő jellegzetes humorral és mély együttérzéssel megírt története bármelyikünkkel megeshetne. Szerethető szereplőivel együtt tanulunk szerelemről, hűségről és hűtlenség, egyszóval mindarról, ami számít.

“Ez a könyv megerősített abban, hogy a szerelem mindig váratlanul érkezik, és mindent felborít az ember életében. Akár hiszel a szerelemben, akár nem, ez a regény végigvitorláztat az érzelmek háborgó tengerén, és magad sem tudod, hol a part, hol a kikötő…” – Fejős Éva

További információk

Szerző

Cynthia Rogerson

Kiadó

Gabo Könyvkiadó

Oldalszám

291

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2013-10-22

ISBN

9789630868303

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Szeretlek, ég veled”értékelése elsőként