-21%
-21%Szerelem postafordultával

Szerelem postafordultával

Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 363 Ft

Rokesby család 2.

Készleten

Cikkszám: 142725
Kategória: Szerző: Kiadó: Gabo Könyvkiadó
A kiadás időpontja: 2017-11-30
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Míg ön aludt…
Amikor az elárvult Cecilia Harcourt fivére, Thomas megsebesül az észak-amerikai harctéren, a lánynak két borzalmas lehetőség közül kell választania: odaköltözik vénkisasszony nagynénjéhez vagy hozzámegy ármánykodó unokafivéréhez. Ehelyett egy harmadik megoldást választ, és hajóra szállva átszeli az Atlanti-óceánt, eltökélten, hogy ápolni fogja bátyját, míg fel nem épül. Ám egy heti keresgélés után nem a fivérére, hanem annak legjobb barátjára, Edward Rokesbyra bukkan. A jóvágású tiszt nincs eszméleténél, és odaadó gondoskodásra van szüksége, ezért Cecilia megfogadja, hogy megmenti ennek a katonának az életét, még akkor is, ha csak úgy maradhat mellette, ha füllent egy kicsit…

Mindenkinek azt mondtam, hogy a felesége vagyok…
Amikor Edward magához tér, minden meglehetősen zavarosnak tűnik körülötte. A fejét ért ütés miatt több hónap esett ki az emlékezetéből, de azt már csak fel tudná idézni, hogy megnősült! Tudja, hogy kicsoda Cecilia Harcourt – még akkor is, ha nem ismeri fel az arcát -, és mivel mindenki azt állítja, hogy a felesége, úgy dönt, hogy ez biztosan igaz, pedig mindeddig azt hitte, egy szép napon a szomszéd család lányát fogja majd az oltár elé vezetni.

Bárcsak igaz lenne…
Cecilia az egész jövőjét teszi kockára azzal, hogy odaadja magát – mindenestül – annak a férfinak, akit szeret. Ám miután kiderül az igazság, Edward is tartogat néhány meglepetést az újdonsült Mrs. Rokesbynak.

További információk

Szerző

Julia Quinn

Kiadó

Gabo Könyvkiadó

Oldalszám

376

Kiadás dátuma

2017-11-30

ISBN

9789634065418

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Szerelem postafordultával”értékelése elsőként