-21%
-21%Szerelem a korona árnyékában

Szerelem a korona árnyékában

4 400 Ft 3 476 Ft

Regény a Napkirály udvaráról

Készleten

Cikkszám: 137093
Kategória: Szerző: Kiadó: IPC
A kiadás időpontja: 2016-10-24
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Az itáliai származású Marie Mancini születésekor a csillagok azt jövendölik, hogy egy nap szégyent hoz a családjára. Anyja halála után nagybátyja, a nagy hatalmú, gyűlölt Mazarin bíboros gyámsága alá kerül, aki nem törődve a sötét jóslattal, bevezeti unokahúgát XIV. Lajos francia király intrikával teli, fényűző udvarába.
Mazarin az évek során mesés vagyonra és komoly politikai befolyásra tett szert a Napkirály főminisztereként, és ifjú unokahúgait, a Mazarinette-eket is felhasználja a saját céljaihoz. Marie nővérét, Olympiát a király kegyencnőjévé teszi, így tartva meg az irányítást a fiatal uralkodó felett.
A szabad szellemű Marie csillaga felível, amikor találkozik XIV. Lajossal, és a királyt elvarázsolja a fiatal lány bája és műveltsége. Felismerve a kedvező alkalmat hatalmának megszilárdítására, Mazarin egymás ellen fordítja a nővéreket, és Marie-t gyémántokkal és selyemmel halmozza el, hogy a saját nagyratörő tervei érdekében a király ágyába vezesse.
A bíboros könyörtelenségétől megundorodva, Marie fellázad, nagybátyja ellen fordul, és mindent elkövet, hogy leleplezze Mazarin sötét mesterkedéseit. Amikor már a király szerelme sem védi meg Marie-t, mindent feláldoz, hogy megoltalmazza a családját, megóvja Franciaországot, és segítsen XIV. Lajosnak beteljesíteni a végzetét.

További információk

Szerző

Marci Jefferson

Kiadó

IPC

Oldalszám

448

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2016-10-24

ISBN

9789636355791

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Szerelem a korona árnyékában”értékelése elsőként