-21%
-21%Sóhajok vizén

Sóhajok vizén

2 990 Ft 2 363 Ft

Az Őrzők-trilógia második kötete

Készleten

Cikkszám: 140681
Kategória: Szerző: Kiadó: Gabo Könyvkiadó
A kiadás időpontja: 2017-06-27
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Új királynőjük megünneplésére a Hold három istennője három csillagot teremtett, egyet tűzből, egyet jégből, egyet pedig vízből. A csillagok azonban alázuhantak az égboltról, veszélybe sodorva így az összes világot. Három férfi és három nő egyesült erővel a csillagok keresésére indul…
Annika, a sellőlány a tenger szülötte, és a tengerbe kell visszatérnie majd, ha megtalálták valamennyi csillagot. Annika új ebben a világban, döbbenetes tisztasága és szépsége, kecses mozgása már a Tűz csillagának keresése során elkápráztatja öt barátját.
Sawyer King, az utazó időn és téren át repítette az őrzőket Capri szigetére, ott rejtőzik ugyanis a Víz csillaga. Sawyert lenyűgözi a lány a maga valódi elemében, de tudja, ha beengedi Annikát a szívébe, nincs az az iránytű, ami visszavezetné oda, ahol biztos talaj van a lába alatt.
Ellenségük a sötétben forralja vérszomjas tervét. Egy csillagot már elveszített, de ő vérre szomjazik, a sellőlányéra a vízben, az utazóéra a szárazföldön. Veszélyes új fegyvert kovácsol hát, halálosat és kiszámíthatatlant. Azaz emberit.

További információk

Szerző

Nora Roberts

Kiadó

Gabo Könyvkiadó

Oldalszám

352

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-06-27

ISBN

9789634064077

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Sóhajok vizén”értékelése elsőként