-21%
-21%Rejtőzködve

Rejtőzködve

2 300 Ft 1 817 Ft

Készleten

Cikkszám: 134763
Kategória: Szerző: Kiadó: Maecenas
A kiadás időpontja: 2016-05-11
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Marshall Everett az USA drogellenes hivatalának kivételes tehetségű titkos ügynökeként olyan sikeresen épül be az egyik legnagyobb kolumbiai drogkartellbe, hogy a szervezet vezetője, a véres kezű drogbáró a bizalmába, sőt a családjába fogadja. Marshall közel kerül ahhoz, hogy feltárja a kartell teljes kapcsolati rendszerét és lebuktassa a hálózatot, ám elárulják, és a titkosszolgálatnak kell kimenekítenie Kolumbiából.

Ariana Gregory gyönyörű és gazdag, pezsgő társasági életet élő fiatal manhattani lány. Jól érzi magát a bőrében: megszerzi álmai állását egy online divatlapnál és a szerelem is megtalálja. Így valóságos tragédiaként éli meg, amikor apját kinevezik argentínai nagykövetté, és neki vele kell tartania. Pedig akkor még nem is sejti, hogy odakint hamarosan brutális erőszak áldozatává válik.

Közel egy év elteltével a két sebzett lelkű ember felejteni és gyógyulni megy Párizsba, ahol útjaik keresztezik egymást. Marshall nem tudja ügynökmúltját megtagadni, és amikor rájön, hogy Ariana életét veszély fenyegeti, védelmébe veszi a lányt. Menekülésük során újabb és újabb kihívásokkal szembesülnek, de ezeket az akadályokat már nem egyedül kell legyőzniük

További információk

Szerző

Danielle Steel

Kiadó

Maecenas

Oldalszám

320

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2016-05-11

ISBN

9789632032856

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Rejtőzködve”értékelése elsőként