-30%
-30%Négyszáz nap szabadság

Négyszáz nap szabadság

Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 2 449 Ft

Készleten

Cikkszám: 140839
Kategória: Szerző: Kiadó: Álomgyár Kiadó
A kiadás időpontja: 2017-07-13
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Elképzelted már, milyen lenne egyszerűen kilépni az életedből?
Magad mögött hagyni mindent?

Dena egy jó nevű londoni reklámügynökségnél dolgozik, és minden vágya, hogy fényes karriert fusson be a szakmájában. A barátja épp arra készül, hogy megkéri a kezét, Dena azonban hallani sem akar a házasságról. Jason a cég nőcsábásza, igazi életművész, akinek mindig lapul egy vicc a tarsolyában. A bohócjelmez mögött azonban régi sérelmek lappanganak. A hallgatag és megközelíthetetlen Patrick áll az ügynökség élén, és egy nap ő örökli az egész reklámbirodalmat. Házassága zátonyra fut, mikor megtudja, hogy a felesége megcsalja.
Mindhármuk élete gyökeres fordulatot vesz, amikor egy ártatlannak induló hétvégi kiruccanás szenvedélyes afférba torkollik. A rendhagyó, titkos viszony felforgatja mindennapjaikat, melyek már egyikük számára sem ígérnek boldogságot. Úgy határoznak, belevágnak életük legnagyobb kalandjába, hogy megtalálják és megtapasztalják a mindannyiuk által áhított szabadságot.
De vajon van-e létjogosultsága egy ilyen kapcsolatnak? Létezik-e korlátlan szabadság? És ha igen, hol kell keresni? Meg lehet-e szabadulni a múlt árnyaitól?
Sienna Cole szenvedéllyel és drámával tűzdelt romantikus története ezekre a kérdésekre keresi a választ, miközben az utazás nemcsak lélegzetelállító tájakra kalauzol, de a lélek legmélyebb bugyraiba is elvezet.

További információk

Szerző

Sienna Cole

Kiadó

Álomgyár Kiadó

Oldalszám

448

Kiadás dátuma

2017-07-13

ISBN

9786155692697

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Négyszáz nap szabadság”értékelése elsőként