-26%
-26%Monszun előtt

Monszun előtt

Bolti ár: 3 970 Ft
Internetes ár: 2 938 Ft

Készleten

Cikkszám: 144190
Kategória: Szerző: Kiadó: Tericum Kiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2018-03-14
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Az 1930-as években játszódó, izgalmas fordulatokkal teli regény India színes forgatagába és gyönyörű tájaira repíti az olvasót. Beléphetünk a fényűző palotákba, ahol részesei lehetünk az udvari cselszövéseknek.
Eliza, a fiatal fényképésznő, hogy új értelmet találjon életének férje elvesztése után, elfogadja a brit kormány megbízását, és egy indiai uralkodócsalád palotájába érkezik.
A herceg jóképű fivérével, Dzsájjal bejárja a környék nevezetességeit és az eldugott falvakat. A lány megdöbben, milyen szegénységben élnek az egyszerű emberek, a férfi pedig ráébred arra, mennyi tennivalója lenne még a hercegi családnak a nép felemeléséért.
Eliza és Dzsáj rengeteg időt töltenek együtt, de sokáig ellenállnak szívük hívó szavának. Bontakozó szerelmüket nem nézi jó szemmel sem a hercegi család, sem az Indiában élő brit közösség. Komoly döntést kell hozniuk: azt teszik, amit elvárnak tőlük, vagy a szívükre hallgatnak. Vajon bele kell törődniük a nekik szánt sorsba, vagy hittel és kitartással elérhetik a boldogságot?

További információk

Szerző

Dinah Jefferies

Kiadó

Tericum Kiadó Kft.

Oldalszám

356

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2018-03-14

ISBN

9789634380313

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Monszun előtt”értékelése elsőként