-21%
-21%Kalamajka a Piciny Csodák pékségében

Kalamajka a Piciny Csodák pékségében

3 499 Ft 2 765 Ft

Készleten

Cikkszám: 140998
Kategória: Szerző: Kiadó: Libri/Insomnia
A kiadás időpontja: 2017-08-09
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Polly Waterford élete alaposan megváltozott, mióta először hajtott át Mount Polbearne csak apály idején járható bekötőútján. A nagyvárosi nyüzsgésből elmenekült lány otthonra lelt a félszigeten. Szerelmével, Huckle-lel és fogadott lundájukkal, Neillel nem is élhetnének boldogabban frissen megvásárolt világítótornyukban.

Váratlan események és a kisvárosba érkező és visszatérő látogatók azonban alaposan megbolygatják a közösség, Polly bejáratott és népszerű péksége és a kis lundás család életét. Hogy áll helyt Polly, amikor magára marad, és úgy tűnik, sokadszorra is mindent elölről kell kezdenie? A tenger felett az időjárás kiszámíthatatlan – tudják ezt a halászok, és meg kell tanulnia mindenkinek, aki ilyen helyen akar élni. Sosem lehet tudni, mi az, amit közelebb sodornak, és mi az, amit örökre eltávolítanak a semmiből támadó viharok.

Egyvalami azonban változatlan: Jenny Colgan történetei, akárcsak Polly fantasztikus kenyerei, a legszigorúbb kritikust is leveszik a lábáról. Ha belekóstolt, nem fogja tudni abbahagyni. Pékségünkben csak garantáltan természetes alapanyagokkal dolgozunk, hiszen tudjuk, olvasót a gyomrán…

További információk

Szerző

Jenny Colgan

Kiadó

Libri/Insomnia

Oldalszám

440

Kiadás dátuma

2017-08-09

ISBN

9789634330011

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Kalamajka a Piciny Csodák pékségében”értékelése elsőként