-21%
-21%Jázmin éjszakák

Jázmin éjszakák

3 290 Ft 2 599 Ft

Készleten

Cikkszám: 140663
Kategória: Szerző: Kiadó: IPC
A kiadás időpontja: 2017-06-26
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A JÁZMIN ÉJSZAKÁK nemcsak egy magával ragadó szerelmi sztori, hanem a második világháborúban kémnek használt előadóművészek igaz történetén alapszik, mely főként olyan egzotikus városokban játszódik, mint Kairó és Isztambul.
A fiatal Saba Tarcannak csodálatos hangja van. Egyetlen reménye arra, hogy kitörjön a szürke angliai hétköznapokból, ha megpróbálja kamatoztatni kivételes tehetségét.
Egy kórházban tartott koncertjén megismerkedik a sebesült pilótával, Dominic Bensonnal, azonban hogy kapcsolatuk beteljesedhessen, még sokat kell várniuk.
A gyönyörű Saba felvételt nyer a Nemzeti Programiroda társulatába, akikkel Egyiptomba küldik, hogy az idegenben állomásozó csapatokat szórakoztassák. Míg a lány beleveti magát a próbákba s a kairói bazárok forgatagába, addig Dom pilótaként Rommel csapatai ellen küzd.
A regény izgalmas fordulatot vesz, amikor Sabát, aki hamarosan a legmagasabb körökbe is bejáratos, váratlan és nemzetközi fontosságú feladattal keresi meg a brit titkosszolgálat. A lány vállalja a kockázatot, és kettős szerepét még szerelme előtt is titkolva vág neki a küldetésének, amelyben nem csak a saját, de még sokak élete forog kockán.

További információk

Szerző

Julia Gregson

Kiadó

IPC

Oldalszám

425

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-06-26

ISBN

9789636356095

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Jázmin éjszakák”értékelése elsőként