-26%
-26%Hét év vágyakozás

Hét év vágyakozás

Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 2 589 Ft

Készleten

Cikkszám: 141624
Kategória: Szerző: Kiadó: Álomgyár Kiadó
A kiadás időpontja: 2017-09-28
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

…kegyetlenül érzéki…” Booklist

Minél tovább kell ellenállni…

Hét évvel korábban, menyegzőjének előestéjén a nemes Lady Jessica Sheffield olyan bujaságnak volt tanúja, amit egy ártatlan kisasszony elképzelni sem tudna. Megdöbbent, de furcsamód izgatta is a dolog, mégis hallgatott a botrányos Alistair Caulfieldről, és férjhez ment, ahogy illett. De házasságának komor, egyhangú évei alatt Caulfield emléke vele maradt, és tiltott álmokban kísértette…

… annál édesebb a jutalom

Alistair egészen Nyugat-Indiáig menekült a szenvedélyes tekintetű, prűd elsőbálozó kisasszony kísértése elől. Sikeres kereskedő lett, és már nem sokban hasonlít a hajdani, féktelen ifjoncra, akit Jessica ismert. De amikor a nemrég megözvegyült nő Alistair hajójára száll, hogy átkeljen az Atlanti-óceánon, a hétévnyi megtagadott mámor útjába semmi más nem áll, mint néhány réteg selyem… és a bizonyosság, hogy mindketten megégnek, ha engednek a csábításnak.

Sylvia Day a New York Times és az USA Today bestseller írója, könyvei nemzetközi bestseller listákat is vezettek. Több mint 20 díjnyertes könyve jelent meg, több mint 40 országban. 28 országban vált bestseller íróvá, könyveit több tízmillió példányban adták ki.

További információk

Szerző

Sylvia Day

Kiadó

Álomgyár Kiadó

Oldalszám

320

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-09-28

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Hét év vágyakozás”értékelése elsőként