-26%
-26%Elvarratlan szálak

Elvarratlan szálak

Bolti ár: 3 699 Ft
Internetes ár: 2 737 Ft

Készleten

Cikkszám: 141953
Kategória: Szerző: Kiadó: Álomgyár Kiadó
A kiadás időpontja: 2017-10-12
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Aiden Cross sorsa már a születése pillanatában megpecsételődött. Az anyja halála után alig pár hónaposan az olasz maffia elől egy tanúvédelmi program keretében Amerikába menekítik, ahol a nagynénje oltalma alatt felépítheti saját életét. Az új, szeretetteljes környezetnek hála, boldog lehetne, ám mégsem találja a helyét. Egyik zűrből a másikba keveredik. A múltjának titkai lassan benne is felszínre törnek, így visszatér olasz gyökereihez, hogy ráleljen önmagára.

Baleseti sebészként helyezkedik el egy római kórházban, ahol nemcsak a hivatásába vetett hitét kapja vissza, de rátalál a szerelem is. A tökéletesnek hit boldogságot azonban beárnyékolja a balsors. A mindennapok részévé válik a megfélemlítés, zsarolás és korrupció.

Aria Bianchi határozott, ambiciózus rezidens, akinek életében az egyetlen fontos tényező: a munkája. Ám ez akarata ellenére hamar megváltozik, amikor feltűnik az új felettese Aiden személyében. A férfi humora, lazasága, lázadó életfelfogása lenyűgözi és magával ragadja a fiatal lányt. Közös jövőjük építésének útjában azonban egy leküzdhetetlennek tűnő akadály áll: a maffia.

A többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt Anne L. Green a 2015. év elsőkönyves felfedezettje. Legújabb romantikus-erotikus regényének lapjain a korábbiaknál is több izgalommal, érzelemmel, humorral fűszerezett története során végigizgulhatjuk a két szerelmes váratlan fordulatokkal, küzdelmekkel gazdagított életútját.

További információk

Szerző

Anne L. Green

Kiadó

Álomgyár Kiadó

Oldalszám

517

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-10-12

ISBN

9786155692406

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Elvarratlan szálak”értékelése elsőként