-26%
-26%Egy év Rómában

Egy év Rómában

Bolti ár: 3 699 Ft
Internetes ár: 2 737 Ft

Készleten

Cikkszám: 144553
Kategória: Szerző: Kiadó: Álomgyár Kiadó
A kiadás időpontja: 2018-04-13
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Megindító, érzéki és fenomenális. Újragondolja a romantikus regények fogalmát.” – Írók között blog

“Ez a könyv megnevettet, megríkat és reményt ad.” – Könyvmánia blog

Két megtört szív. Két reményvesztett lélek. Egy közös cél: megtalálni a boldogságot.

Leila Findley, a 33 éves írónő élete mélypontra kerül. A múltjában történt tragédiák hatására kialakult depresszióját alkohollal, gyógyszerekkel és egyéjszakás kalandokkal próbálja kezelni. Ezt azonban a kiadója nem nézi jól szemmel, így ultimátumot kap: vagy elutazik, hogy naplót írjon, amit végül könyvként kiadhatnak, vagy elveszíti a szerződését, az utolsó dolgot az életében, ami legalább egy kicsit boldoggá teszi. Nincs más választása, egy évre Rómába kell költöznie.
Hogy könnyebben boldoguljon az idegen városban, segítséget kap Jonathan Raymond atya személyében. A férfi pontosan Leila ellentéte: mosolygós, jókedvű, életvidám, ezért az állandóan komor hangulatú lány eleinte elutasítóan bánik vele. Az atya pozitív hozzáállása azonban őt is megfertőzi. Szokatlan barátságuk egyre jobban elmélyül, amitől Leila úgy érzi, hogy a legmélyebb gödörből is létezhet kiút.

Képesek vagyunk megküzdeni a múltunk démonaival? Lehetünk még a tragédiáink ellenére is boldogok? Ránk találhat a szerelem azután, hogy már végleg letettünk róla?

Baráth Viktória, az Aranykönyv-díjra jelölt Első tánc és A főnök szerzője ezúttal lelkünk legmélyebb és legsötétebb bugyraiba vezet minket. Az Egy év Rómában egy szívszorító történet önmagunk elfogadásáról, az élet szépségeiről és a minden akadályt leküzdő szerelemről.

További információk

Szerző

Baráth Viktória

Kiadó

Álomgyár Kiadó

Oldalszám

505

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2018-04-13

ISBN

9786155763373

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Egy év Rómában”értékelése elsőként