-21%
-21%Egy ágyban a szörnyeteggel

Egy ágyban a szörnyeteggel

2 990 Ft 2 363 Ft

Készleten

Cikkszám: 140909
Kategória: Kiadó: General Press Kiadó Reklámügynökség és Nyomda Kft.
A kiadás időpontja: 2017-07-26
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Lily Stump kisfia kifulladva rohan az anyjához: egy szörnyeteg van a kertjükben. A nagydarab, vad külsejű férfi üres tekintete azonban meggyőzi a nőt, hogy nem kell az idegentől tartania, élhetnek egymás mellett, a számukra menedékként szolgáló, düledező épületben meg a parkban. A csonka kis család és a néma idegen mindennapjai lassacskán összefonódnak, ám a nő egy nap megdöbbentő felfedezést tesz: a rejtélyes férfi cseppet sem együgyű, a bamba arc csak álca.
Mit titkolhat, mi vagy ki elől rejtőzik? És vajon mi lehet a hallgatása mögött? Szóra bírhatja-e őt Lily? Elég-e ehhez a zsigeri vonzalom, amely egyre leküzdhetetlenebbé válik kettejük között, vagy kénytelenek lesznek üzenőfüzetekre hagyatkozni a találkozásaik során? És ha a rejtélyre fény derül, az vajon nem választja el őket örökre egymástól?

Elizabeth Hoyt regényében két súlyos titkot cipelő ember kerül izgatóan közel egymáshoz; megtapasztalva azt, hogy megszólalni, megszólítani a másikat vágyat, szerelmet és elköteleződést hoz magával.

További információk

Kiadó

General Press Kiadó Reklámügynökség és Nyomda Kft.

Oldalszám

280

Kiadás dátuma

2017-07-26

ISBN

9789634520238

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Egy ágyban a szörnyeteggel”értékelése elsőként