-21%
-21%Deep – tónus

Deep – tónus

Bolti ár: 3 299 Ft
Internetes ár: 2 606 Ft

Készleten

Cikkszám: 142781
Kategória: Szerző: Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2017-11-16
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Ennek az egyéjszakás kalandnak nem így kellett volna végződnie…

Pozitív. Két kicsi vonal a terhességi teszten azt jelenti, hogy Lizzy Rollins teljesen mindennapi élete mindörökre megváltozik. És mindez egyetlen hatalmas hiba miatt, amit Las Vegasban követett el a Stage Dive lehengerlően szexis basszgitárosával, Ben Nicholsonnal. Kit érdekel, ha Ben volt az első férfi, aki miatt Lizzy úgy érezte, nem tud ellenállni a vágyainak? Sajnos azonban a lány azzal is tisztában van, hogy teljesen mindegy, ő mire vágyik, Ben egy kellemes szórakozásnál semmi többet nem akar.
Ben tisztában van vele, hogy számára Lizzy érinthetetlen. Tökéletesen és végletesen. Mivel a legjobb barátja feleségének a húga, teljesen mindegy, mennyire izzik kettejük között a levegő, teljesen mindegy, mennyire kedves és vonzó Lizzy, okosabb, ha távol tartja magát tőle. Azonban egy pillanatnyi megingás a Bűn Városában, és Ben kénytelen megtanulni, hogy ami Vegasban történik, nem biztos, hogy Vegasban is marad. Ő és Lizzy most már a lehető legmélyebb módon kötődik egymáshoz… de kialakulhat ebből valódi szerelmi kapcsolat?

“Csodálatos, hogy Kylie Scott úgy teremt gyöngéd és őszinte légkört, hogy közben megőrzi a rá oly jellemző játékosságot.” – PUBLISHER’S WEEKLY

Tarts vele!

További információk

Szerző

Kylie Scott

Kiadó

Könyvmolyképző Kiadó Kft.

Oldalszám

344

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-11-16

ISBN

9789634571025

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Deep – tónus”értékelése elsőként