-26%
-26%Csak a tested érdekel

Csak a tested érdekel

Bolti ár: 3 899 Ft
Internetes ár: 2 885 Ft

Könyörgöm, ments meg!

Készleten

Cikkszám: 150160
Kategória: Szerző: Kiadó: Álomgyár Kiadó
A kiadás időpontja: 2019-05-24
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Hidvégi Bora titkárnő egy nagy építési vállalatnál. Vőlegényével, Péterrel él együtt egy hazug kapcsolatban. Csak a végső lökést várja, hogy kiléphessen abból a börtönből, ahová évekkel ezelőtt bezárta magát.

Tokodi Zsolt Bora főnöke, a cég igazgatóhelyettese. Arrogáns, egoista, gazdag aranyifjú, akinek van egy titka, amiről senki sem tud…

Mindkettejüknek éppen kapóra jön a céges kiküldetés Skóciába. Zsolt szándéka, hogy egy olyan kolléganőt vigyen magával, aki cseppet sem kelti fel a figyelmét, így a titka rejtve maradhat, Borának viszont konkrét tervei vannak Zsolttal: barátnői tanácsára nőcsábász főnökével akar bosszút állni folyton hűtlen ex-vőlegényén.

Zsolt és Bora között már az úton átrendeződnek az erőviszonyok, megkezdődik a csatározás, aminek nem várt eredménye lesz.

Vajon egy váratlan baleset közelebb viszi a két embert egymáshoz, vagy minden visszatér a régi kerékvágásba? A szerelem képes átformálni a férfi személyiségében nyomot hagyó gyerekkori sérüléseket, vagy erősebbnek bizonyul Zsolt makacs védekező mechanizmusa a sérthetetlen macsó szerepének fenntartására?

A Szerelem hirdetésre című regényéért Aranykönyv-díjra jelölt J. K. Smith legújabb könyve – amelyben az írónőtől megszokott jellegzetes humor találkozik a mélyebb érzelmeket is megmozgató szálakkal – ezekre is megadja a választ a romantikát és kalandot kedvelő olvasóknak.

Szerző: J. K. Smith

További információk

Szerző

J. K. Smith

Kiadó

Álomgyár Kiadó

Oldalszám

315

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2019-05-24

ISBN

9786155929854

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Csak a tested érdekel”értékelése elsőként