-21%
-21%Csak a baj

Csak a baj

Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 2 765 Ft

Hokis sorozat 5.

Elfogyott

Cikkszám: 139495
Kategória: Szerző: Kiadó: Athenaeum Kiadói Kft.
A kiadás időpontja: 2017-04-12
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Baj van! Chelsea Ross színészi pályafutása egy kudarc: a “Csini hulla 1” típusú szerepekben nyújtott briliáns alakítása révén került a legközelebb ahhoz, hogy filmcsillag legyen. De az, hogy otthagyja Hollywoodot, és egy híres jégkorongozó személyi asszisztense lesz, talán élete leghülyébb húzása karrierfronton. Megint baj van!

Mark Bressler, a sérült szupersztár dicső napjai véget értek. De az egykori élsportoló és fenegyerek ettől még akár civilizáltan is viselkedhetne a mélynövésű, rózsaszín-szőke hajú bombázóval, akit a Seattle Chinooks fogadott fel az ő személyi asszisztensének. Ha Chelsea-nek nem kellene olyan nagyon a pénz, hanyatt-homlok menekülne a világ legnagyobb baromarca elől. Nagy baj van!
Mark minősíthetetlen modorát és borongós kedélyét Chelsea tudja kezelni: problémát csak a férfi bicepsze okoz, meg az a követ is megolvasztó, hiper-szuper teste! Amikor a fenegyerek kezd rámozdulni, Chelsea jól tudja: itt az ideje, hogy kizavarja a büntetőpadra… Bárcsak ellen tudna állni annak, amit Mark forgat a fejében! Amiből csak baj lehet…

További információk

Szerző

Rachel Gibson

Kiadó

Athenaeum Kiadói Kft.

Oldalszám

380

Kiadás dátuma

2017-04-12

ISBN

9789632936444

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Csak a baj”értékelése elsőként