-21%
-21%Csajok

Csajok

3 499 Ft 2 765 Ft

Készleten

Cikkszám: 139755
Kategória: Szerző: Kiadó: Erawan Kiadó
A kiadás időpontja: 2017-04-26
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Hanna, Móni, Flóra és Márk: igazi jó barátok, akik ügyes-bajos dolgaikat egymással beszélik meg, csupa olyan kérdést, amelyek foglalkoztatják a mai nőket (és persze a férfiakat is), de amelyeket legfeljebb csak a legjobb barátnőikkel tudnak megosztani. Jól ismerik az érzelmi hullámvasutat, néha lent vannak, máskor a csúcsra repülnek, ahogy mi mindannyian. Csetlenek-botlanak az életben, szeretnek és viszontszeretik őket, néha csalódnak, néha szárnyalnak… ugye ismerős?

Fejős Éva Csajok című könnyed története az első kiadásban sok új olvasót meghódított, akik közül sokan akár párkapcsolati kézikönyvként is tekintettek a kötetre, hiszen minden hibáról olvashatunk, amit elkövethetünk a szerelemben. És persze a csatákban lehet veszíteni, de humorral és öniróniával a “háborút” megnyerhetjük…
Az új kiadás is ahhoz szól, aki volt már valaha szerelmes…
A szerző regény- és újságíró, saját könyvkiadóját vezeti. Este, éjjel, és ha lehetősége van rá, egy pálmafa alatt, a tengerparton írja szívesen a regényeit. (Általában azért mégis inkább otthon, a kanapén.) Szereti a csokit, a kávét, a csilit és a napsütést. Az ügyes-bajos dolgokat ő is szívesen megbeszéli a barátnőivel, akárcsak a Csajok hősnői.

További információk

Szerző

Fejős Éva

Kiadó

Erawan Kiadó

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-04-26

ISBN

9786155469374

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Csajok”értékelése elsőként