-26%
-26%Az Arab lánya 2.

Az Arab lánya 2. (Arab 4.)

3 490 Ft 2 583 Ft

Készleten

Cikkszám: 139084
Kategória: Szerző: Kiadó: Álomgyár Kiadó
A kiadás időpontja: 2017-03-20
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

*** Varázslatos és felkavaró ***

Anna bint Gamal al-Szudairi a tizennyolcadik születésnapját ünnepli. Mindennapjait a szaúdi királyi család védelmében éli luxusban, titkok és tabuk között. De egyszer minden titokra fény derül, minden kérdésre válasz érkezik, és mindenki tisztába jön vele, hol is a helye a világban. Hiába a szigorú nevelés, a vér nem válik vízzé, és erre Anna is rájön.

Vajon mi lesz erősebb és meghatározóbb a fiatal lány életében? A meglévő kötődése a hazájához és családjához, vagy az éledező vonzalma egy idegen világhoz, távoli rokonaihoz? Kaphat-e esélyt, hogy megtudja, ki is ő valójában? Megismerheti a gyökereit?

A hatalmas sikert aratott Az Arab és Az Arab szeretője című írásokban megismertük egy szívbemarkoló szerelem történetét.

Az Arab lányának első kötetében egy kislány élete bontakozik ki, míg a legújabb, második kötetben immár a fiatal nővé cseperedett Annával élhetjük át az első szerelem boldogságát, miközben a család fogalma is átértékelődik.

Borsa Brown különleges, szókimondó, ugyanakkor érzelmes és szenvedélyes, erotikában bővelkedő írásai az olvasók kedvenceivé váltak. Az írónő a már megszokott stílusban folytatja a történetet, mely ismét bővelkedik érzelmi magasságokban és mélységekben.

További információk

Szerző

Borsa Brown

Kiadó

Álomgyár Kiadó

Oldalszám

480

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-03-20

ISBN

9786155692017

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Az Arab lánya 2. (Arab 4.)”értékelése elsőként