-21%
-21%Az apartman

Az apartman

Bolti ár: 2 399 Ft
Internetes ár: 1 895 Ft

Készleten

Cikkszám: 139051
Kategória: Szerző: Kiadó: Maecenas
A kiadás időpontja: 2017-03-13
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Amikor a divattervezőnek készülő Claire New York “Pokol Konyhája” városrészében rátalál a tágas és napfényes padlástérre, úgy érzi, mindig is ilyen otthonra vágyott. Ám a lakás egy embernek túl nagy és túl drága, így lakótársakat kell keresnie. Először megismerkedik az első regényét író Abbyvel, aki saját erejéből próbál megállni a lábán, minél távolabb gazdag családjától; később csatlakozik hozzájuk a tehetséges és ambiciózus pénzügyi szakember, Morgan; végül pedig Sasha, a szülész-nőgyógyász orvostanhallgató, egy körülrajongott szuper-modell ikertestvére.
A szárnyaló fantáziájú Claire összeütközésbe keveredik konzervatív ízlésű főnökével, így tervezői karrierje válságba kerül. Abbyt megbabonázza egy idős producer, aki aláássa önbizalmát, és letéríti az írói pályáról. Morgannek balsejtelmei támadnak nagyra becsült felettesével kapcsolatban, már nem biztos benne, hogy ismeri-e igazán. Sasha életének minden percét hivatásának szentelné, ám celeb húga kockázatos döntései veszélybe sodorják.
A közös élet az apartmanban egymást vigasztaló-támogató családdá kovácsolja a barátnőket, de a váratlan fordulatok hatására fájó szívvel kénytelenek szembesülni a keserédes valósággal: előbb-utóbb mindannyian kiröppennek a biztonságos fészekből, ahol álmaik megszülettek.

További információk

Szerző

Danielle Steel

Kiadó

Maecenas

Oldalszám

326

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-03-13

ISBN

9789632033136

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Az apartman”értékelése elsőként