-21%
-21%Angyalvágy

Angyalvágy

3 499 Ft 2 765 Ft

Készleten

Cikkszám: 119999
Kategória: Szerző: Kiadó: Maxim Könyvkiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2013-11-07
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A legutóbbi évek több meglepetéssel szolgáltak, mint amire az angyalvérű Clara Gardner valaha is számított. Ám azt az első szerelem szédítő szárnyalása, és egy szeretett személy elvesztésének gyötrő fájdalma közepette sem tagadhatja, hogy a végzet kivételes életet szánt neki.
Miután kiderítette, milyen különleges szerepet játszik a többi angyalvérű között, eltökélte magát, hogy megóvja Tucker Averyt a gonosz erőtől, amely őt magát követi. Megvédi még akkor is, ha ennek érdekében mindkettejük szívét össze kell törnie. A város elhagyása tűnt a legjobb megoldásnak, tehát visszatért Kaliforniába – akárcsak Christian Prescott, az ellenállhatatlan vonzerejű fiú abból a látomásból, amely egész kalandozását elindította.
Amíg Clara igyekszik helytállni egy számára ijesztően új világban, fölfedezi, hogy a bukott angyal, aki megtámadta őt, most minden lépését figyeli. És nem is egyedül. Fenyegetően közeledik a fekete szárnyúak elleni harc, és Clara tudja, hogy végül teljesítenie kell küldetését. Az pedig áldozatokkal és árulásokkal jár.
Az Angyalsors trilógia izgalmas záróakkordjában Clarának egyszer s mindenkorra döntenie kell saját sorsáról.

További információk

Szerző

Cynthia Hand

Kiadó

Maxim Könyvkiadó Kft.

Oldalszám

483

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2013-11-07

ISBN

9789632613062

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Angyalvágy”értékelése elsőként