-26%
-26%Angyalokkal szárnyalók

Angyalokkal szárnyalók

Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 2 583 Ft

Készleten

Cikkszám: 142635
Kategóriák: , Szerző: Kiadó: Trivium Kiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2017-11-13
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A hit azt jelenti, hogy az ember elhiszi, amit még nem lát, ennek a hitnek pedig az a jutalma, hogy látni fogja, amiben hisz.”

Ki ne szeretne hinni az angyalokban? Hiszen felnőttként is gyakran reménykedünk csodákban, amikor nehéz helyzetbe kerülünk.

Ebben a spirituális szerelmi regényben két hősnő küzd a fényért és igaz szerelemért: Lili, az emberlány, aki folyamatosan keresi helyét a Földön, és Violet, aki emberből vált angyallá az Égben. Megismerhetjük a Mennyei Panteon és a Sötét Démonok Birodalmának hétköznapjait és állandó harcát a lelkekért. A démonok egyre inkább felborítják a fény és a sötétség természetes egyensúlyát a Földön, az emberek boldogságmutatója elszomorítóan alacsony.
Láthatjuk, hogyan segít Violet és a trendi őrangyalok Lili és embertársai sorsának beteljesítésében és boldogságuk megtalálásában, miközben a hamisan csábító démon Herceg Belphegor mindent megtesz, hogy mindezt hátráltassa. Ég és Föld vállvetve küzd a fényért és az igaz szerelemért.

Az Ausztráliában élő, fiatal magyar írónő szándéka, hogy ezzel a könnyed, de mély mondanivalóval átszőtt, spirituális szerelmi történettel az embereket testközelbe hozza az angyali világgal, inspirálva mindenkit, hogy kapcsolatot teremtsenek legjobb barátaikkal, az őrangyalaikkal.

További információk

Szerző

Berti M. Bagdi

Kiadó

Trivium Kiadó Kft.

Oldalszám

408

Kiadás dátuma

2017-11-13

ISBN

9786155732201

Várható szállítás

2017-11-13 + 3-5 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Angyalokkal szárnyalók”értékelése elsőként