-21%
-21%A stáb

A stáb

Bolti ár: 2 699 Ft
Internetes ár: 2 133 Ft

Készleten

Cikkszám: 152988
Kategória: Szerző: Kiadó: Maecenas
A kiadás időpontja: 2019-11-13
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Kait Whittier szereti a munkáját, népszerű rovatánakegész rajongótábora van, sokan csak az ő írásai kedvéért veszik meg a Woman’s Life magazint.
Felnőtt gyermekeitis imádja, élvezi a ritka alkalmakat, amikor együttlehet velük. De ötvennégy évesen, két házassággal a hátamögött a szerelemről már végleg lemondott, és most úgy érzi, semmi nem tölti be az űrt az életében, amit messzire költözött és önálló életet kezdett gyermekei hagytak maguk után.
Ám egy véletlen találkozás Zack Winter tévéproducerrel alaposan felbolygatja az életét. Zack bíztatására Kait elvállalja egy tévésorozat szövegkönyvének megírását, amelyre a saját nagyanyja élettörténete ihlette.
A producer annyira el van ragadtatva Kait munkájától, hogy elhatározza: ez a tévésorozat lesz a következő nagy költségvetésű projektje.
Így aztán Kait egyik napról a másikra egy profi tévéstáb nyüzsgő és színes világában találja magát. Elbűvölő emberekkel találkozik, új barátokat szerez, féltve őrzött titkokbaavatják be.
Egy számára eddig teljesen ismeretlen területen fedezi fel a tehetségét, és miközben egyre magabiztosabban mozog az új terepen, a stáb szinte észrevétlenül a második családjává válik…

Szerző: Danielle Steel

További információk

Szerző

Danielle Steel

Kiadó

Maecenas

Oldalszám

317

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2019-11-13

ISBN

9789632033907

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A stáb”értékelése elsőként