Kosár “Michael Vey 4. – Vadászat Jáde Sárkányra” hozzá lett adva a kosaradhoz.
-26%
-26%A karácsonyi doboz

A karácsonyi doboz

Bolti ár: 1 999 Ft
Internetes ár: 1 479 Ft

Készleten

Cikkszám: 132743
Kategória: Szerző: Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2015-12-04
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Megjelenése óta A Karácsonyi doboz varázsa több mint hétmillió ember szívét érintette meg. Ez a regény napjaink szeretett és klasszikus ünnepi történetévé vált, akárcsak A karácsonyi ének Charles Dickens korában.

Amikor Richard Paul Evans fejében megfordult A karácsonyi doboz gondolata, nem állt más szándékában, mint hogy a szívhez szóló mesével kifejezze szeretetét két kislányának, Jennának és Allysonnak. Bár gyakran mondogatta nekik, milyen sokat jelentenek a számára, úgy érezte, a lányai addig nem lesznek képesek valóban megérteni érzéseinek mélységét, amíg maguk is meg nem tapasztalják a gyermeknevelés örömeit. Addigra pedig már örökre megváltozik a kapcsolatuk. Abban a reményben írta tehát A karácsonyi dobozt, hogy amikor a lányai egyszer kezükbe fogják ezt a könyvet a jövőben, átérzik majd édesapjuk szeretetét.

Az íráshoz fogva Evans maga is meglepődött, hirtelen micsoda ihlet árasztotta el szívét és gondolatait. Hat hét leforgása alatt vetette papírra az idős özvegyasszony és a fiatal család megindító történetét. Később húsz példányt köttetett a regényből, hogy barátainak és családtagjainak ajándékozza karácsonyra. A következő hetekben a húsz példány kézről kézre, családról családra, barátról barátra járt, és végül a könyv, amely eredetileg két kisleánynak szólt, csodákkal, reménnyel és gyógyítással teli üzenetté változott az emberek kezében, szerte a világon.

További információk

Szerző

Richard Paul Evans

Kiadó

Könyvmolyképző Kiadó Kft.

Oldalszám

120

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2015-12-04

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A karácsonyi doboz”értékelése elsőként