-21%
-21%A hét nővér

A hét nővér

Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 152 Ft

Készleten

Cikkszám: 136534
Kategória: Szerző: Kiadó: General Press Kiadó Reklámügynökség és Nyomda Kft.
A kiadás időpontja: 2016-10-24
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Maia és öt nővére a nevelőapjuk halála után összegyűlik a Genfi-tó partján álló gyermekkori otthonukban. Pa Salt, a különc milliárdos mindannyiukat kisgyermek korukban fogadta örökbe, így semmit sem tudnak a vér szerinti szüleikről. Az apjuk végrendelete azonban arra ösztönzi őket, hogy derítsék ki, honnan származnak. Egy-egy titokzatos tárgyat kapnak örökségül, és egy földgömböt, amelyről leolvashatják a születési helyük koordinátáit. Maia megkezdi a kutatást a családja után, és hamarosan a világ másik felén, egy omladozó brazil villában találja magát. Az épületben megsárgult levelekre bukkan, amelyekből egy nyolcvan évvel korábbi, tragikus szerelem története bontakozik ki.

1927, Rio de Janeiro. Amikor a kávékereskedelemből meggazdagodott Antonio Bonifacio szeretné beházasítani az egyetlen gyermekét a riói arisztokráciába, a szenvedélyes Izabela kikönyörgi, hogy az eljegyzés után, de még az esküvő előtt hadd utazzon el Párizsba az egyik barátnője családjával. A lányt hamar magával ragadja a Montparnasse művésznegyedének pezsgő forgataga, de arra ő sem számít, hogy egy szobrásszal való véletlen találkozás gyökeresen felforgatja majd az életét.

Lucinda Riley A hét nővér-sorozat első kötetében mesterien szövi össze két fiatal nő történetének szálait, akik egy számukra idegen, mégis vonzó városban az őket foglalkoztató kérdésekre keresve a választ, gyógyírt találnak a lelki sebeikre, és felfedezik az élet szépségét.

További információk

Szerző

Lucinda Riley

Kiadó

General Press Kiadó Reklámügynökség és Nyomda Kft.

Kiadás dátuma

2016-10-24

ISBN

9789636439187

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A hét nővér”értékelése elsőként