-26%
-26%Vörös veréb

Vörös veréb

3 780 Ft 2 797 Ft

Készleten

Cikkszám: 138799
Kategória: Szerző: Kiadó: Agave Könyvek Kft.
A kiadás időpontja: 2017-02-15
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Nagyszabású kémregény John le Carré stílusában egy nyugalmazott CIA tiszt tollából – hamarosan a mozikban is!

A Vlagyimir Putyin vezette Oroszországban az orosz hírszerzés tisztje, Dominyika Jegorova keservesen próbálja kiismerni és túlélni a posztszovjet hírszerzés veszedelmes dzsungelét. Épp csak kikerült a Verébiskoláról ahol hírszerzési célokat szolgáló csábításra képezik ki a hallgatókat , és egyből Nathaniel Nash CIA-tisztre állítják rá. Ő a kapcsolattartója az amerikaiak egyik legértékesebb kémének, akit valaha sikerült beépíteniük az oroszok közé.
A lélegzetelállító sebességgel pörgő cselekmény Oroszországból indulva Finnországon, Görögországon és Olaszországon keresztül az Egyesült Államokba vezet minket. Jegorova és Nash halálos össztűzben találják magukat, amely már nem csak az ő életüket, hanem másokét is veszélybe sodorja. Titkos hűségeskük köttetnek és szegődnek meg, miközben minden hírszerző ügynökség veszélybe kerül Moszkvától egészen Washingtonig.
A Vörös veréb a nyugalmazott CIA tiszt Jason Matthews első regénye; letehetetlen stílusával és emlékezetes szereplőivel nem csupán irodalmi bravúr, hanem szakmai szempontból is jelentős teljesítmény. Nagy részletességgel, valós módszerek bemutatásával kémkedés, kémelhárítás, beszervezés, kiberháború nyerhetünk bepillantást a nemzetközi hírszerzés működésébe. A kötet 2013-ban elnyerte a rangos Edgar-díjat, és Jennifer Lawrence főszereplésével Francis Lawrence forgat belőle filmet Budapesten.

További információk

Szerző

Jason Matthews

Kiadó

Agave Könyvek Kft.

Oldalszám

434

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-02-15

ISBN

9789634192695

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Vörös veréb”értékelése elsőként