-26%
-26%Vörös veréb

Vörös veréb

Bolti ár: 3 780 Ft
Internetes ár: 2 797 Ft

Készleten

Cikkszám: 143891
Kategória: Szerző: Kiadó: Agave Könyvek Kft.
A kiadás időpontja: 2018-02-19
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A nagyszabású kémregény, amiből Jennifer Lawrence főszereplésével forgattak filmet Budapesten.

A Vlagyimir Putyin vezette Oroszországban az orosz hírszerzés tisztje, Dominyika Jegorova keservesen próbálja kiismerni és túlélni a posztszovjet hírszerzés veszedelmes dzsungelét. Épp csak kikerült a Verébiskoláról – ahol hírszerzési célokat szolgáló csábításra képezik ki a hallgatókat -, és egyből Nathaniel Nash CIA-tisztre állítják rá. Ő a kapcsolattartója az amerikaiak egyik legértékesebb kémének, akit valaha sikerült beépíteniük az oroszok közé.
A lélegzetelállító sebességgel pörgő cselekmény Oroszországból indulva Finnországon, Görögországon és Olaszországon keresztül az Egyesült Államokba vezet minket. Jegorova és Nash halálos össztűzben találják magukat, amely már nem csak az ő életüket, hanem másokét is veszélybe sodorja. Titkos hűségeskük köttetnek és szegődnek meg, miközben minden hírszerző ügynökség veszélybe kerül Moszkvától egészen Washingtonig.
A Vörös veréb a nyugalmazott CIA tiszt Jason Matthews első regénye; letehetetlen stílusával és emlékezetes szereplőivel nem csupán irodalmi bravúr, hanem szakmai szempontból is jelentős teljesítmény. Nagy részletességgel, valós módszerek bemutatásával – kémkedés, kémelhárítás, beszervezés, kiberháború – nyerhetünk bepillantást a nemzetközi hírszerzés működésébe. A kötet 2013-ban elnyerte a rangos Edgar-díjat, és Jennifer Lawrence főszereplésével Francis Lawrence forgat belőle filmet Budapesten.

További információk

Szerző

Jason Matthews

Kiadó

Agave Könyvek Kft.

Oldalszám

434

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2018-02-19

ISBN

9789634194644

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Vörös veréb”értékelése elsőként