-21%
-21%Vérbosszú Párizsban

Vérbosszú Párizsban

Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 152 Ft

Készleten

Cikkszám: 144461
Kategória: Szerző: Kiadó: Gabo Könyvkiadó
A kiadás időpontja: 2018-04-09
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Bonaparte Napóleon tábornokként és császárként rengeteg kincset rabolt össze. Élete utolsó napjaiban brit fogvatartói abban reménykedtek, megtudhatják, hová rejtette ezt a hatalmas vagyont. De ő magával vitte a sírba a titkot, és a végrendeletében sem tett utalást a kincsekre. Vagy mégis?
Cotton Malone volt amerikai ügynök koppenhágai antikváriusként éli békés mindennapjait. Váratlanul segítségét kéri egy titkos ügynök, akit bérgyilkosok üldöznek, és régi barátja, Henrik Thorvaldsen dán milliárdos.
Henrik egy multimilliomos tagokkal rendelkező titkos társaság, a világgazdaságot manipulálni akaró Párizsi Klub létezésére derített fényt. Malone-nak csak úgy lehet reménye a nemzetközi gazdasági anarchia megakadályozására, ha szembeszáll a bérgyilkos-terroristával, aki pusztító támadást tervez Párizs szimbóluma ellen, és beleveti magát Napóleon legendás kincsének a felkutatásába.
A Dániában kezdődő, Angliában folytatódó, majd Párizs utcáin és katedrálisaiban végződő történetben Malone lélegzetelállító kalandokba keveredik, hogy megoldja az elveszett kincs rejtélyét.

További információk

Szerző

Steve Berry

Kiadó

Gabo Könyvkiadó

Oldalszám

534

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2018-04-09

ISBN

9789634064466

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Vérbosszú Párizsban”értékelése elsőként