-21%
-21%Széthullás

Széthullás

Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 2 757 Ft

Készleten

Cikkszám: 140988
Kategória: Szerző: Kiadó: General Press Kiadó Reklámügynökség és Nyomda Kft.
A kiadás időpontja: 2017-08-08
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

David Harwood nagy adag készétellel ugrik be az unokahúgához, hogy ezzel segítse a gyászoló fiatal nőt. Amit azonban Marlánál talál, arra egyáltalán nem számít: a kisbabáját elvesztett nő egy vadidegen gyereket dajkál. David döbbenete később elborzadásba csap át, amikor a kisfiú édesanyjára, Rosemary Gaynorra vérbe fagyva találnak az otthonában.
Vajon Marla képes volt gyilkolni azért, hogy anyává váljon? Vagy talán mégis igazat mond, és egy angyali lény vitte el hozzá a babát, ő maga pedig sohasem járt korábban Gaynorék házában? David úgy dönt, a rendőrséggel párhuzamosan nyomozásba kezd; de az út, amire a kérdezősködése, a kutakodása vezeti baljósabb, mint amilyet előzetesen elképzelt. A szörnyű gyilkosság után újabb hátborzongató események történnek Promise Fallsban, és úgy tűnik, egyre többek élete kerül veszélybe…

Promise Falls poros kisváros valahol Boston közelében; tragédiákkal, bűnökkel teli. Az állóvizet azonban felkavarja Rosemary halála, David nyomozása; és az újabbnál újabb fordulatok azt sejtetik, hogy a szereplők közül senki sem ártatlan. Linwood Barclay háromrészesre tervezett krimijének első kötete feszült hangulatú regény, amely garantálja, hogy a hideg futkosson az olvasó hátán.

További információk

Szerző

Linwood Barclay

Kiadó

General Press Kiadó Reklámügynökség és Nyomda Kft.

Oldalszám

392

Kiadás dátuma

2017-08-08

ISBN

9789634520351

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Széthullás”értékelése elsőként