-21%
-21%Szegény kisfiú

Szegény kisfiú

3 290 Ft 2 599 Ft

Helen Grace 5.

Készleten

Cikkszám: 140679
Kategória: Szerző: Kiadó: Gabo Könyvkiadó
A kiadás időpontja: 2017-07-03
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A város sötét zugaiban mozgalmas éjszakai élet zajlik, ahol az emberek szabadjára ereszthetik vágyaikat, átlépve a határt munka és játék, élvezet és fájdalom között. De most betörnek e menedékbe. Lecsap egy gyilkos. Meghal egy ember.
Abban a világban, ahol kötelező az álca és a diszkréció, a leleplezés tönkretehet egy életet. Senki sem akar előállni azzal, hogy mit látott vagy mit tud – és ez a nyomozást vezető Helen Grace-re is érvényes.
Helen ismerte az áldozatot. És az áldozat is ismerte őt – jobban, mint bárki más. És amikor a gyilkos újra lecsap, Helennek döntenie kell, hány határt kész átlépni, hogy elkapja a sorozatgyilkost.

M. J. Arlidge tizenöt éve dolgozik a televíziós dráma műfajában. Az utóbbi öt évben olyan bűnügyi sorozatok gyártásában vett részt az ITV számára, mint a Torn vagy a The Little House, legújabban pedig az Undeniable, amelyet 2014 tavaszán sugároztak. Jelenleg A néma szemtanú epizódjait írja, de eredeti bűnügyi sorozatokon is dolgozik angol és amerikai tévécsatornáknak.
Bemutatkozó thrillere, az Ecc, pecc, amelyben bevezeti Helen Grace felügyelő alakját, világsikert hozott. A folytatások (Üsd, vágd; A babaház, Hazudsz, hazudsz) szintén bestsellerek. A Szegény kisfiú a Helen Grace-thrillersorozat ötödik darabja.

További információk

Szerző

M. J. Arlidge

Kiadó

Gabo Könyvkiadó

Oldalszám

352

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-07-03

ISBN

9789634064985

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Szegény kisfiú”értékelése elsőként