-26%
-26%Sose engedj el!

Sose engedj el!

2 490 Ft 1 843 Ft

Készleten

Cikkszám: 140370
Kategória: Szerző: Kiadó: Urbis Könyvkiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2017-06-06
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

VAN, ​AMIT SOSEM LEHET TELJESEN ELENGEDNI
Mit tennél, ha megtudnád, hogy lehet, soha többé nem láthatod a gyermeked? Mit tennél, ha úgy éreznéd, minden a te hibád, és esélyed sincs helyrehozni azt, amit elrontottál?
A huszonnyolc éves Jamie Evans kislánya teljesen váratlanul eltűnik. A férfinak Houstonba visszatérve nemcsak a saját lelkiismeretével, de múltjának fájdalmas emlékképeivel is újra szembe kell néznie. A ténnyel, hogy lehet, esélye sincs elbúcsúzni a négy éves kislányától. Elmondani neki, hogy mindennél jobban szerette, még ha nem is volt mindig mellette.
Vajon hogyan képes a fiatal férfi mindezzel megbirkózni? Van rá bármi esély, hogy megbocsájt saját magának a talán el sem követett bűneiért? Vajon léteznek olyan helyrehozhatatlan hibák, amik mégiscsak kijavíthatóak?
Francesca H. Nielk másodikként megjelenő regényében is bemutatja, hogy nincs az a reménytelen élethelyzet, amiből ne lenne kiút. Hogy olykor a legszörnyűbb dolgok is okkal történnek, ha el is veszítünk valamit, akkor is kapunk valami mást cserébe. Valamit, ami talán begyógyíthatja a gyógyíthatatlannak látszó sebeket.

További információk

Szerző

Francesca H. Nielk

Kiadó

Urbis Könyvkiadó Kft.

Oldalszám

360

Kiadás dátuma

2017-06-06

ISBN

9786155289132

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Sose engedj el!”értékelése elsőként