-26%
-26%Soha nem engedlek el

Soha nem engedlek el

Bolti ár: 3 699 Ft
Internetes ár: 2 737 Ft

Készleten

Cikkszám: 144800
Kategória: Szerző: Kiadó: Álomgyár Kiadó
A kiadás időpontja: 2018-04-26
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Felkavaró, izgalmas, és egy egészen kicsit idegtépő.” – Library Journal

“A magával ragadó, sokszor rémisztő történetben Lindsey-t követhetjük nyomon, amint a túlélésnek nevezett hullámvasútra száll, majd olyan végkifejlettel találja szemben magát, amire sose számított volna.” – Booklist

Tizenegy évvel ezelőtt Lindsey Nash kislányával együtt az éjszaka közepén elmenekült durva és agresszív férjétől. A exférjet, Andrew-t börtönbüntetésre ítélték, így Lindsey végre új életet kezdhet.
Lindsey sokat tanult a hibáiból, idősebb és bölcsebb lett, saját vállalkozását vezeti, és neveli az azóta tinédzserré növekedett lányát, akinek most nagyobb szüksége van rá, mint valaha.
Mire Andrew-t kiengedik a börtönből, Lindsey már úgy gondolja, hogy sikerült maga mögött hagynia a múltját. De most mégis úgy érzi, mintha valaki figyelné minden lépését.
Új barátját megfenyegetik, a házába betörnek, a lányát valaki árnyékként követi. Bár Andrew esküszik rá, hogy megváltozott, Lindsey meg van róla győződve, hogy volt férje áll a történtek mögött. De vajon tényleg más ember lett a férfi? Vagy aki valójában holtan akarja látni Lindsey-t, az közelebb van az otthonához, mint gondolná?

További információk

Szerző

Chevy Stevens

Kiadó

Álomgyár Kiadó

Oldalszám

430

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2018-04-26

ISBN

9786155763359

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Soha nem engedlek el”értékelése elsőként