-21%
-21%Sherlock Holmes – Dr. Moreau serege

Sherlock Holmes – Dr. Moreau serege

Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 765 Ft

Készleten

Cikkszám: 145949
Kategória: Szerző: Kiadó: Szukits Könyvkiadó és Kereskedlmi Bt.
A kiadás időpontja: 2018-07-23
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

öbb helyütt is szétmarcangolt holttestekre bukkannak London utcáin és a Temzében. A szörnyű sebekre úgy tűnik nincs más magyarázat: a rémtetteket csakis valamilyen rettenetes fenevadak követhették el.
Sherlock Holmest ezúttal bátyja, Mycroft keresi fel, akinek meggyőződése, hogy az áldozatokat névjegynek szánták, és az elkövető nem lehet más, mint Dr. Moreau, az élveboncolás ismert képviselője.
A hirhedt tudós sokáig a brit kormánynak dolgozott, de miután kísérletei egyre hevesebb ellenállást váltottak ki, végül leállították munkáját. Ám Mycroft szerint Moreau nem szüntette be a kutatásait, ezért megbízza testvérét, hogy a doktor nyomára bukkanjon, mielőtt az általa teremtett szörnyek végleg elszabadulnak.
Sherlock Holmes alakját Arthur Conan Doyle teremtette meg 1887-ben. A híres detektív olyan népszerűségre tett szert, hogy a szerző halála után számos író folytatta a kalandok sorát. Önálló regényekből álló sorozatunkkal a magyar olvasók számára is szeretnénk néhányat elérhetővé tenni a legjobb történetek közül.

További információk

Szerző

Guy Adams

Kiadó

Szukits Könyvkiadó és Kereskedlmi Bt.

Oldalszám

328

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2018-07-23

ISBN

9789634974758

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Sherlock Holmes – Dr. Moreau serege”értékelése elsőként