-26%
-26%Öld meg őt is!

Öld meg őt is!

3 690 Ft 2 731 Ft

Készleten

Cikkszám: 140963
Kategória: Szerző: Kiadó: Európa Könyvkiadó Kft
A kiadás időpontja: 2017-08-03
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Ördögi cselekmény. Ez több mint Hitchcock és több mint P. D. James: elhomályosítja a többi thrillert. (New York Journal of Books)

Tednek pénze is van, családja boldogan él a kertvárosi házban, két kislány édesapja. Vajon mi oka lehet rá, hogy a halántékához szorítsa a fegyvert? Már épp meghúzná a ravaszt, amikor csöngetnek. Ted beengedi és meghallgatja az ismeretlen férfit, aki vérfagyasztó alkut vázol fel… – így indul a regény, hogy aztán szédítő sebességgel kövessék egymást benne a gyilkosságok, újabb és újabb rejtélyek, üldözések és egyéb hátborzongató kalandok.

– A bíróság már ítéletet hirdetett. Blaine-t ártatlannak találták. Nem az igazságszolgáltatás rendszerét hibáztatjuk; szeretjük inkább azt gondolni, hogy néhány rohadék átcsúszik a repedéseken. Néha sajnos az ellenkezője is megesik, de ezt most hagyjuk.
Ted eleget hallott.
– Azt akarod, hogy megöljem Blaine-t, ugye?
Lynch kivillantotta tökéletes fogsorát.
– Mondtam én, hogy értelmes fickó maga.

Az argentin Federico Axat fordulatos akcióthrillere kaleidoszkópszerű mélylélektani regény és egy sokkoló trauma feltárása egyben. Harminc nyelvre fordították le, és méltatói minden országban egyetértenek abban, hogy az “Öld meg őt is” az utóbbi évek legizgalmasabb könyvcsemegéje, amely Dél-Amerikából érkezett.

További információk

Szerző

Federico Axat

Kiadó

Európa Könyvkiadó Kft

Oldalszám

488

Kiadás dátuma

2017-08-03

ISBN

9789634056782

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Öld meg őt is!”értékelése elsőként