-21%
-21%Oázis – A Zerzura titka

Oázis – A Zerzura titka

3 791 Ft 2 995 Ft

Készleten

Cikkszám: 110138
Kategória: Szerző: Kiadó: Partvonal Könyvkiadó
A kiadás időpontja: 2011-11-04
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Egyiptom, Kr. e. 2153

Az éj leple alatt nyolcvan pap a Nyugati-sivatagba indul. Egy rongyokba burkolt, titokzatos tárgyat visznek magukkal. Négy héttel később, amint úti céljukat elérik, halkan és diszkréten egymás torkát szegik.

Albánia, 1986
Egy távoli reptérről felszáll egy gép, mely Szudán felé veszi az irányt, fedélzetén olyan szállítmánnyal, mely örökre megváltoztatja majd a Közel-Keletet. Valahol fent, a Szahara felett a repülőnek nyoma vész.

A Nyugati-sivatag, napjainkban
Egy beduincsoport a dűnék között félig elégett, mumifikálódott holttestre bukkan. A tetem mellett egy filmtekercs és egy kis agyagobeliszk fekszik, utóbbi rejtélyes hieroglifákkal van teleírva.

E három esemény csak addig tűnik egymástól függetlennek, míg meg nem érkezik Egyiptomba Freya Hannen, hogy eltemesse nővérét, aki érthetetlen módon önkezével vetett véget az életének. Freya számára félelmetes élet-halál kaland veszi kezdetét, amelyben nővére egyik különc barátja, az egyiptológus Flin Brodie lesz a társa. A nem mindennapi páros elszánt bérgyilkosok, kémek és a kormány ügynökei elől menekül, miközben az elmúlt századok egyik legjelentősebb egyiptomi leletére bukkan.
És hogy honnan olyan ismerős Zerzura, az elrejtett oázis neve, vagy hogyan és miért kellett elrejteni egy egész oázist? Ennek már az olvasó nyomoz utána!

Paul Sussman angol bestseller író, archeológus, újságíró, aki kirakós játék módjára felépített történelmi krimijeiről ismert.

További információk

Szerző

Paul Sussman

Kiadó

Partvonal Könyvkiadó

Oldalszám

557

Kötés Típus

Papír

Kiadás dátuma

2011-11-04

ISBN

9789639910720

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Oázis – A Zerzura titka”értékelése elsőként