-21%
-21%Nostradamus próféciái

Nostradamus próféciái

3 490 Ft 2 757 Ft

Sok évszázados titok, halálos összeesküvés

Készleten

Cikkszám: 109318
Kategória: Szerző: Kiadó: Partvonal Könyvkiadó
A kiadás időpontja: 2011-10-30
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

NOSTRADAMUS PONTOSAN 1000 PRÓFÉCIÁT ÍRT.
DE CSAK 942 MARADT FÖNN.
Mi történt az elveszett versekkel?
Milyen titkokról szólnak?
Vége lesz-e az általunk ismert világnak?

Ezt a rejtélyt két ember is szeretné megfejteni. Adam Sabir író, aki karrierjének újbóli fellendülését reméli tőle, és a fanatikus Anchor Bale, aki annak az évszázadok óta létező titkos társaságnak a tagja, amely fölesküdött, hogy támogatni fogja a Nostradamus által megjövendölt „Három Antikrisztust” – Napóleont, Adolf Hitlert és a hamarosan megérkező harmadikat.
Nyomozása közben Sabir elmerül a franciaországi cigányok zárt és ősi hiedelmekkel fűszerezett világában – de Bale így is a nyomára akad. Megkezdődik a hajtóvadászat a mediterrán világ zarándokútjai mentén. A Nostradamus próféciái fordulatos történelmi krimi, mely a Dan Brown- és Robert Ludlum-rajongóknak is egészen újat mutat.

Mario Reading sokoldalú író, realista és fantasztikus regények szerzője, mindemellett a Nostradamus-próféciák nemzetközileg is elismert kutatója.
Nostradamus (1503–1566) franciaországi zsidó családból származó híres pestisdoktor és jós, aki ezer darab rímes négysoros versben foglalta össze jövendöléseit. Az ezerből azonban csak kilencszáznegyvenkettő maradt fönn. Ötvennyolc vers elveszett, s mind a mai napig homály fedi hollétüket.

További információk

Szerző

Mario Reading

Kiadó

Partvonal Könyvkiadó

Oldalszám

470

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2011-10-30

ISBN

9789639910751

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Nostradamus próféciái”értékelése elsőként