-26%
-26%Nem tündérmese

Nem tündérmese

Bolti ár: 3 699 Ft
Internetes ár: 2 737 Ft

A nők hálójában

Készleten

Cikkszám: 143723
Kategória: Szerző: Kiadó: Álomgyár Kiadó
A kiadás időpontja: 2018-04-30
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Nem tündérmese – A nők hálójában

Azt hiszed, hogy minden a legnagyobb rendben van? Most van csak baj igazán!

Miután Barabás Viktor átvészelte élete legnagyobb kalandját, kénytelen szembesülni a nem számolt következményekkel. Kísértik őt a múltjából a nők, az ígéretek és a tettei is. Az új kihívás még az alvilágban edzett Viktornak is komoly fejtörtét okoz. Társaival egy nemzetközi bűnüldöző szerv segítségére kell lennie, így újra egy kettős játszmában találja magát.

Vajon végre sikerül magát tisztáznia, remélhetőleg véglegesen?

A szerepekben a káosz nagyobb, mint valaha, senkiről sem lehet tudni, hogy melyik csapatban játszik, így féligazságok mentén kell átszenvednie magát az útjába kerülő akadályokon. A kaland pikantériája, hogy az egyik exével, méghozzá legnagyobb szerelmével, a szép lábú Gabriellával kell együtt dolgoznia.
A kérdés, hogy ez mennyire befolyásolja Viktor tisztánlátását a küldetése közben. Az érzelmek felelevenednek, és az országokat átívelő események során főhősünk az útjába kerülő nőkben keresi az élet pillanatnyi örömét, vigaszt, vagy éppen Gabriellát.

Csabai Márk első nagyregénye, az Egy csibész naplója alig hetekkel a megjelenése után máris kultuszkönyv lett. A Nem tündérmese ennek a kötetnek a felújított és átírt folytatása, mely akár az előzmény nélkül is tökéletes kikapcsolódást nyújt. Az író humora és történetszövése Rejtő Jenő írásait és Guy Ritchie filmjeit juttatja eszünkbe.

További információk

Szerző

Csabai Márk

Kiadó

Álomgyár Kiadó

Oldalszám

386

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2018-04-30

ISBN

9786155763458

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Nem tündérmese”értékelése elsőként