-26%
-26%Ne törj csontot

Ne törj csontot

3 495 Ft 2 586 Ft

Készleten

Cikkszám: 140524
Kategória: Szerző: Kiadó: Fumax Kft.
A kiadás időpontja: 2017-06-12
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Tempe Brennan régészhallgatók terepmunkájának levezénylésére érkezik a Charleston partjait övező számos sziget egyikére. Az ősi temetkezési helyen azonban ősi indián csontvázak helyett egy jóval frissebb tetem maradványai kerülnek elő…
Tempe, hogy kisegítse betegeskedő halottkém barátnőjét, ott marad az ódon városkában. Na meg azért, mert mint mindig, most is erkölcsi kötelességének tartja, hogy a névtelen holtak igazságot és ne jeltelen sírt kapjanak. Hiszen a halottakkal dolgozik, de az élőkért.
A holttestek száma azonban hamar szaporodni kezd, miközben az egyre szövevényesebbé váló ügybe ügyvéd exférje is belekeveredik, aki iránt az antropológusnő érzései sosem hűltek ki teljesen. A helyzetet ráadásul még tovább bonyolítja a Montrealból váratlanul odaérkező égszínkék szemű Andrew Ryan nyomozó.
A csontokba rejtett nyomok egy magánklinikához vezetnek, ahol szörnyű felfedezés várja a csapatot. Tempe-nek minden ügyességére, szakmai tudására és tűéles logikájára szüksége lesz ahhoz, hogy a borzasztó kirakós játék darabjait össze tudja illeszteni, miközben magánélete fenekestől felfordul, ahogy két férfi verseng érte.

A helyszínelős thrillerek királynőjének egyik legizgalmasabb regénye, szokásos csípős humorával, és az amerikai Dél utánozhatatlan varázsával fűszerezve!

További információk

Szerző

Kathy Reichs

Kiadó

Fumax Kft.

Oldalszám

400

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-06-12

ISBN

9786155514999

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Ne törj csontot”értékelése elsőként