-26%
-26%Lefelé a folyón

Lefelé a folyón

Bolti ár: 3 699 Ft
Internetes ár: 2 737 Ft

Készleten

Cikkszám: 144554
Kategória: Szerző: Kiadó: Álomgyár Kiadó
A kiadás időpontja: 2018-04-13
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Te hiszel a sorsszerűségben?

2002 májusában megdöbbentő vallomás söpört végig az Egyesült Államokon. A fiatal és mélyen megsebzett Alice Carrington olyan titkot hozott nyilvánosságra, mely felbolygatta és felháborította az egész országot. Alice megrettent a felelősség súlyától, és a szökést választotta, de elképzelni sem tudta, hogy tettei milyen események láncolatát indítják el. Olyan sorsokat csomózott össze, melyeknek sosem kellett volna találkozniuk.

Lynn Walker pincérnőként dolgozik Hohenwaldban, egy isten háta mögötti tennesseei településen, és egyetlen célja, hogy valóra válthassa lánya álmait. Frank Carrington újságíró és családapa, aki megszállottan küzd gyermeke igazáért. Jeffrey Mills zseniális tehetséggel megáldott, ám nehéz sorsú festőművész, akit egy személyes tragédia pályája feladására késztet. Az egyetlen közös nevező hármuk életében Alice titka, melyet csak az idő és hármuk külön-külön kibomló, majd egymásba kapcsolódó élete oldhat meg.

Sienna Cole, a hatalmas sikerű Négyszáz nap szabadság című regény szerzője páratlanul izgalmas, mély drámával átitatott lélektani thrillerében végigkalauzol a tizenöt éves rejtély kibogozásán.

További információk

Szerző

Sienna Cole

Kiadó

Álomgyár Kiadó

Oldalszám

424

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2018-04-13

ISBN

9786155763410

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Lefelé a folyón”értékelése elsőként