-21%
-21%Követők

Követők

Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 2 757 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 133891
Kategória: Szerző: Kiadó: General Press Kiadó Reklámügynökség és Nyomda Kft.
A kiadás időpontja: 2016-03-17
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Oslo, napjainkban: Fredrik Beier főfelügyelő egy eltűnési ügyben, egy politikus lánya után nyomoz. Az eset azonban hirtelen fordulatot vesz, amikor az Isten Fénye elnevezésű szekta több tagját is lemészárolják, és a fiatal nő, aki szintén a hívők egyike, nincs a holtak között. Hová tűnhettek a gyülekezet életben maradt tagjai? És vajon milyen munka folyt a szekta rejtett laboratóriumában?
Bécs, 1937: megalakul a Bécsi Testvériség, a nemzetközi csoport fajkutatással foglalkozik. A negyvenes években a testvériség feje, Elias Brinch egy norvég hadifogolytáborban folytatja a kísérleteit. Mire bukkanhatott és milyen eredményeket érhetett el, ha kapcsolat látszik felsejleni a mostani gyilkossági ügyek és az évtizedekkel ezelőtti háborús bűnök között?
Ingar Johnsurd első regénye az izgalmak és a borzongás rajongóinak való olvasmány. A hús-vér figurák, a mesteri történetszövés, az újabb és újabb meghökkentő fordulatok jelentik a biztosítékot arra, hogy aki belekezd, az nem lesz képes megállni a trilógia első darabjánál.

További információk

Szerző

Ingar Johnsrud

Kiadó

General Press Kiadó Reklámügynökség és Nyomda Kft.

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2016-03-17

ISBN

9789636438616

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Követők”értékelése elsőként