-21%
-21%Gyilkosság az Orient expresszen

Gyilkosság az Orient expresszen

Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 363 Ft

Készleten

Cikkszám: 134705
Kategória: Szerző: Kiadó: Európa Könyvkiadó Kft
A kiadás időpontja: 2016-05-03
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Nem a költészet a legfontosabb dolog a világon… Szívesebben fekszem egy kád forró vízben savanyúcukrot szopogatva és Agatha Christie-t olvasva.” (Dylan Thomas)

Elegáns, új formában vehetjük kezünkbe a világ második kedvenc Agatha Christie-regényét.

2015-ben szavaztattuk meg mi is az olvasókat, ki melyik könyvét szereti legjobban a krimi királynőjének. Akárcsak az angoloknál, a második nálunk is a Gyilkosság az Orient expresszen lett.

Hercule Poirot a Közel-Keletről tér vissza Londonba. A legalkalmasabb közlekedési eszköznek az Orient expressz ígérkezik, Isztambultól Londonig. De legnagyobb megrökönyödésére már nincsen szabad hálókocsi a közvetlen kocsiban. Pedig tél derekán nem szoktak ennyien utazni.

A Balkánon aztán egy éjjel elakad a vonat egy hófúvásban. És gyilkosság történik… Még szerencse, hogy Poirot-nak szerzett ágyat régi barátja, M. Bouc. Ezért, mire az expressz továbbindul, sikerül felgöngyölíteni az egyik legrejtélyesebb esetet, amely Agatha Christie tolla alatt született.

Agatha Christie ennek a regénynek a filmváltozatával volt a legelégedettebb, és külön öröm volt számára, hogy az 1974-es díszbemutatón Erzsébet királynő is megjelent.

További információk

Szerző

Agatha Christie

Kiadó

Európa Könyvkiadó Kft

Kötés Típus

Keménytáblás

Kiadás dátuma

2016-05-03

ISBN

9789634053569

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Gyilkosság az Orient expresszen”értékelése elsőként