-21%
-21%Gyilkos társas

Gyilkos társas

3 599 Ft 2 843 Ft

Készleten

Cikkszám: 142980
Kategória: Szerző: Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2017-11-24
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Feszült, lebilincselő, vérfagyasztóan aktuális thriller.

Jody ‘JJ’ Johnson, fiatal PR-szakértő hölgy éppen Los Angeles legfelkapottabb éttermében ebédel, amikor álarcos fegyveres ront be robbanómellényben, és túszul ejti a vendégeket – Hollywood leggazdagabb sztárjait. JJ arról híres, hogy minden problémát képes elsimítani, a közönséges emberekből pedig szupersztárt faragni. Ebben a helyzetben azonban ő is tanácstalan.
Miközben híre megy a túszejtésnek, az áldozatok az életükért alkudoznak egy zavart elméjű férfival, akit semmi sem tud megakadályozni abban, hogy megszerezze, amit akar.
A bomba a fegyveres szívritmusának változásától felrobban, ezért a megölése szóba sem jöhet. Mivel csak négy órája van, hogy megállítsa, JJ-nek gyorsan megoldást kell találnia, hogy a fenyegető rémálom valósággá ne váljon.

Egyszerűen lehetetlen letenni. Nyaktörő sebességgel bontakoznak ki az események, míg a végén szinte beleszédültem! Pergő thriller; ha olyasmit akarsz olvasni, amitől majd’ kiugrik a szíved, ne keresd tovább, ez az a könyv!” Bloomin’ Brilliant Books

További információk

Szerző

J. S. Carol

Kiadó

Könyvmolyképző Kiadó Kft.

Oldalszám

448

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-11-24

ISBN

9789634571117

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Gyilkos társas”értékelése elsőként