-26%
-26%Felejts már el!

Felejts már el!

3 490 Ft 2 583 Ft

Készleten

Cikkszám: 140700
Kategória: Szerző: Kiadó: Jaffa Kiadó
A kiadás időpontja: 2017-06-28
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

White Mosley békebíró harminc éve nem látta az édesanyját, aki egy napon fogta magát, és férjét, hat gyerekét faképnél hagyva egyszerűn lelépett, s azóta sem adott életjelet magáról. Most, hogy az apja halálos beteg, s már csak hónapjai-hetei vannak hátra, White megbíz egy magánnyomozót, hogy kutassa fel az anyját. Választ akar arra a kérdésre, miért hagyta el őket, s közben abban reménykedik, hogy a múlt sebeit talán még be lehet gyógyítani.
A nyomok a houstoni alvilág legsötétebb bugyraiba, a hatalmuk megőrzésért minden gaztettre hajlandó maffia családok otthonaiba, a kínzástól, gyilkosságoktól sem visszariadó drogkereskedők búvóhelyeire, kaszinókba, sztriptízbárokba, pénzmosodákba vezetnek. White hazugságok és machinációk hálójában vergődve, bérgyilkosok elől menekülve, a törvényt is megszegve próbálja kimenekíteni ebből a pokoli világból az anyját. Azt a személyt, akiben mindenáron bízni szeretne, pedig valójában alig ismeri. Lehet, hogy neki kell majd megfizetnie mások bűneiért? S mire a könyörtelen macska-egér játék véget ér, már nem ugyanaz az ember, aki volt? Nem túl nagy ár ez?

JEFF ABBOTT számos díjat nyert regényeivel. A texasi születésű thrilleríró történelem és irodalom szakon diplomázott, majd a reklámszakmában dolgozott. jelenleg Austinban él feleségével és két fiával. A Felejts már el! a népszerű White Mosley-sorozat harmadik darabja.

További információk

Szerző

Jeff Abbott

Kiadó

Jaffa Kiadó

Oldalszám

390

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-06-28

ISBN

9786155715204

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Felejts már el!”értékelése elsőként