-26%
-26%Egy csibész naplója

Egy csibész naplója

Bolti ár: 3 699 Ft
Internetes ár: 2 737 Ft

A nő bajjal jár

Készleten

Cikkszám: 143724
Kategória: Szerző: Kiadó: Álomgyár Kiadó
A kiadás időpontja: 2018-02-20
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Vajon minden sikeres férfi mögött egy erős nő áll?

Igen, a balekok mögött pedig egy rafinált. Barabás Viktor él-hal a szép nőkért és a remek italokért. Ezeket rendszerint az éjszakai életben meg is találja. A folyamatosan bajt kereső főhős egy szerencsétlen kimenetelű lóverseny eredményeként kerül bele a kilátástalannak tűnő kalandspirálba, és sodródva az árral merül egyre mélyebbre az alvilág bugyraiba.

Az eddig az alvilág szélén karistoló szürkegalléros Viktorra egy különleges feladatot bíznak. Nagy a tét. A sikeres végrehajtásért a fizetsége: a szabadsága és egyben az élete.

Mégis kiben bízhat az útja során? El tudja dönteni, hogy adott helyzetben éppen melyik nő kell neki?

Az újdonsült életformát hamar megszokja, ahogyan az új társakat is, akikből akár még barátok is válhatnak. A szorult helyzeteket egyedi humorával igyekszik oldani, több-kevesebb sikerrel. Útja során két dolgot kell csupán szem előtt tartania: teljesítse a rá bízott feladatot, és túlélje a kalandot és a vele járó nőket.

Csabai Márk a gyorsan kultuszkönyvvé vált első nagyregényének, az Egy csibész naplójának felújított és átírt kiadása az íróra jellemző humorral, kőkemény kalandokkal és igazi, pesti csibészséggel ajándékozza meg olvasóit. A történet a modern kori irdalom pikareszk műfajának egyik legelismertebb hazai képviselője, mely immár harmadik kiadását éli meg.

További információk

Szerző

Csabai Márk

Kiadó

Álomgyár Kiadó

Oldalszám

384

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2018-02-20

ISBN

9786155763335

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Egy csibész naplója”értékelése elsőként