-21%
-21%Aszály

Aszály

Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 2 757 Ft

Készleten

Cikkszám: 140821
Kategória: Szerző: Kiadó: Gabo Könyvkiadó
A kiadás időpontja: 2017-07-10
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Luke Hadler előbb a feleségével és fiával végez, aztán önmagával is. Kiewarra farmerközössége napi szinten szembesül élet-halál kérdésekkel. Ha valaki egy ilyen helyzetben megtörik, hát…
Miután Aaron Falk szövetségi ügynök visszatér Kiewarrába a temetésre, kénytelen szembenézni azokkal az emberekkel, akik húsz évvel korábban kivetették maguk közül. Amikor azonban bevonják a nyomozásba, hamar elkezd kételkedni abban, hogy Luke volt az, aki végzett a családjával.
Miközben egyre mélyebbre ássa magát az ügyben, felszakadnak egyes régi sebek, és újak is keletkeznek. Falk és gyerekkori barátja, Luke ugyanis osztozott egy titkon. Egy titkon, amiről Falk azt hitte, már rég a múlté. Egy titkon, amit Luke halála lassan a felszínre hoz.

Jane Harper tizenhárom évig dolgozott újságíróként Angliában és Ausztráliában. Jelenleg Melbourne-ben él, és többek között a Herald Sun című napilapba ír. Az Aszály az első regénye, amelyet több mint húsz nyelvre fordítottak le, a megfilmesítés jogait pedig Reese Witherspoon vásárolta meg.

További információk

Szerző

Jane Harper

Kiadó

Gabo Könyvkiadó

Oldalszám

380

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-07-10

ISBN

9789634063681

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Aszály”értékelése elsőként