-21%
-21%Ártatlanok

Ártatlanok

Bolti ár: 3 791 Ft
Internetes ár: 2 995 Ft

Készleten

Cikkszám: 135813
Kategória: Szerző: Kiadó: Animus kiadó
A kiadás időpontja: 2016-07-25
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

1974 nagyszombatján egy öttagú család nyom nélkül eltűnik a Fjällbacka partjainál fekvő Valö szigetéről. A kiérkező rendőröket különös látvány fogadja: a ház úgy fest, mintha a család – az ünnepi ebéd közepén – egyszerűen felállt és távozott volna, magára hagyva az egyéves Ebbát, aki magányosan sírdogált az étkezőben.
Évtizedekkel később Ebba visszatér a szigetre, hogy felújítsa az egykor az apja által vezetett iskola épületét. Férjével nemrégiben veszítették el a kisfiukat, és most a munkába temetkezve próbálják feldolgozni a gyászt. Úgy tűnik azonban, valakinek nagyon az útjában vannak: egy éjszaka rájuk gyújtják a házat. Szerencsére csak az épületben esik kár, s folytatódhat a felújítás. Ám hamarosan újabb baljós esemény történik: amikor felszedik az étkező padlódeszkáit, emberi vér nyomaira bukkannak.
A nyomozást vezető Patrik Hedström és kollégái egyre biztosabbak abban, hogy a család egykori eltűnése és a mostani gyújtogatás összefügg. Természetesen a nyomozó feleségét, a nyughatatlan és mindig kíváncsi Erica Falckot is foglalkoztatja az ügy, s úgy érzi, csak akkor kaphat választ kérdéseire, ha egyre mélyebbre ás a múltba.

További információk

Szerző

Camilla Lackberg

Kiadó

Animus kiadó

Oldalszám

392

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2016-07-25

ISBN

9789633244289

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Ártatlanok”értékelése elsőként