-26%
-26%Álmomban már meghaltál

Álmomban már meghaltál

Bolti ár: 3 330 Ft
Internetes ár: 2 464 Ft

Készleten

Cikkszám: 135318
Kategória: Szerző: Kiadó: Ab Ovo Kiadó Kft.
A kiadás időpontja: 2016-06-06
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Letehetetlen lélektani krimit tart a kezében a kedves Olvasó. June Cohner mesterien műveli a pszichothriller divatos műfaját: Stephen King nyomdokain haladva hitelesen megformált, élő szereplőkkel és éterien szép leírásokkal ötvözi a fordulatos cselekményt.
A történet főhősének életét fenekestül felfordítja egy gondtalannak induló tengerparti vakáció. Norman Wrayne-t az első vérfagyasztó gyilkosság után különös álmok, hátborzongató rejtélyek és józan ésszel megmagyarázhatatlan élmények taszítják a legsötétebb lidércnyomásba, amelyből az ébredés sem jelent kiutat. Mi a szerepe mindebben a kifürkészhetetlen szándékú dr. Saul Casey-nek, aki utolsó reménysugárként érkezik Norman életébe? Megfigyelője vagy előidézője a rettenetes eseményeknek, amelyek nem csak Wrayne-t, de családját is maguk alá temetik? Van-e kiút a rémálomból, vagy Norman számára csakis a halál hozhat megváltást?
A korántsem szokványos, továbbgondolásra késztető választ megtalálhatjuk e könyvben. Az élmény pedig eléggé emlékezetes lesz ahhoz, hogy nehezen tudjuk majd kivárni June Cohner következő regényét.

További információk

Szerző

June Cohner

Kiadó

Ab Ovo Kiadó Kft.

Oldalszám

240

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2016-06-06

ISBN

9786155640056

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Álmomban már meghaltál”értékelése elsőként