-21%
-21%Alfahímek

Alfahímek

Bolti ár: 3 980 Ft
Internetes ár: 3 144 Ft

Készleten

Cikkszám: 147494
Kategória: Szerző: Kiadó: Animus kiadó
A kiadás időpontja: 2018-11-06
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Teddy és Emelie, azaz a börtönviselt nehézfiú és a fiatal ügyvédnő jó ideje nem találkoztak, pedig korábbi szövetségük minden szempontból gyümölcsözőnek bizonyult. Ám Emelie-nek olyan ügye akad, amelyhez nélkülözhetetlen a férfi segítsége. Amikor ügyfelét meggyilkolják, mielőtt vallomást tehetne, együtt kezdenek válaszok után kutatni. A nyomok egy bűnszervezethez vezetnek, amelynek tagjai fiatal lányokat erőszakolnak meg, és akikkel szemben a rendőrség is tehetetlen. Ahogy a páros egyre szorosabbra zárja körülöttük a kört, valaki mindent megtesz, hogy megállítsa őket: Emelie-éknek számolniuk kell azzal, hogy Teddy újra rács mögé kerül – vagy mindketten hullazsákban kötnek ki.
Közben Teddy unokaöccse, Nikola kiszabadul a börtönből, és új életet kezd. De amikor a legjobb barátját megpróbálják megölni, bosszúszomja ismét eltéríti a helyes vágányról.

A svéd sikerlisták éllovasa, az Eltörölve című könyv folytatása hátborzongató képet tár elénk Stockholm pénzzel, droggal és szexualitással fűtött alvilágáról.

További információk

Szerző

Jens Lapidus

Kiadó

Animus kiadó

Oldalszám

461

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2018-11-06

ISBN

9789633245910

Várható szállítás

2-4 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Alfahímek”értékelése elsőként