-26%
-26%A víz mélyén

A víz mélyén

3 990 Ft 2 953 Ft

Készleten

Cikkszám: 139055
Kategória: Szerzők: , Kiadó: 21. Század Kiadó
A kiadás időpontja: 2017-05-02
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

A várost átszelő folyóból holtan húznak ki egy fiatal nőt. Néhány hónappal korábban egy sérülékeny tinédzser lány végezte ugyanott, ugyanígy. Előttük évszázadokon át asszonyok és lányok hosszú sora lelte halálát a sötét vízben, így a két friss tragédia régen eltemetett titkokat bolygat meg – és hoz felszínre.
Az utolsó áldozat árván maradt, tizenöt éves lányának szembe kell néznie azzal, hogy félelmetes nagynénje lett a gondviselője, aki most kényszeredetten tér vissza oda, ahonnan annak idején elmenekült, és ahová szíve szerint soha nem tette volna be újra a lábát. A folyóparti ház eresztékei éjjelente hangosabban nyikorognak, a fal tövében susogó víz kísérteties neszekkel tölti meg az egyébként zavartalan csendet.

A lány a vonaton című regényhez hasonlóan Paula Hawkins újabb története is megállíthatatlanul sodorja az olvasót a végkifejlet felé, bizonyítva, hogy az írónő nagy ismerője a női léleknek és az emberi ösztönöknek.
A lány a vonaton az elmúlt évek legnagyobb sikere volt a magyar és a nemzetközi könyvpiacon. A szerző második thrillerére két évet kellett várni. De – ahogy az első olvasók egybehangzóan állítják – megérte.

További információk

Szerző

Paula Hawkins, Tomori Gábor

Kiadó

21. Század Kiadó

Kiadás dátuma

2017-05-02

ISBN

9786155638589

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A víz mélyén”értékelése elsőként