-21%
-21%A szerető

A szerető

Bolti ár: 2 599 Ft
Internetes ár: 2 053 Ft

Készleten

Cikkszám: 143601
Kategória: Szerző: Kiadó: Maecenas
A kiadás időpontja: 2018-01-22
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Natasa Leonova életét a szépsége mentette meg. Egy orosz milliárdos, Vladimir Stanislas látta meg őt évekkel ezelőtt, amint az utcán fagyoskodott. A lány azóta a férfi védelmét élvezve hihetetlen luxusban él, nincs más dolga, mint boldoggá tenni Vladimirt, nem kérdezni semmit, és diszkrétnek lenni.
Theo Luca egy világhírű és roppant nehéz természetű festőművész fia, maga is tehetséges festő. Apja vagyont érő festményeket hagyott a feleségére és a fiára, ám a képeket az özvegy nem hajlandó eladni. Étteremmé alakíttatta át – és ezzel messze földön híressé tette – Saint Paul de Vence-i házukat, hogy a vendégek megcsodálhassák elhunyt férje képeit.
Amikor Natasa és Vladimir felkeresi a híres éttermet, az orosz milliárdos szemet vet Lorenzo Luca egyik festményére. Mivel a férfi nincs hozzászokva a visszautasításhoz, feldühíti az özvegy ellenállása. Elhatározza, hogy megszerzi a festményt, bármilyen eszközhöz kell is folyamodnia.
Az ifjú Theo is édesanyja éttermében találkozik először Natasával. Teljesen elbűvöli a fiatal nő szépsége, heteken át lázban égve festi Natasa portréját, tudván, hogy olyan nő után sóvárog, akit soha nem kaphat meg.
Párizs, London, Moszkva és a Francia Riviéra mesés díszletei között két veszedelmes megszállottság körvonalai kezdenek kibontakozni…

További információk

Szerző

Danielle Steel

Kiadó

Maecenas

Oldalszám

320

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2018-01-22

ISBN

9789632033501

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A szerető”értékelése elsőként