-26%
-26%A legmélyebb titok

A legmélyebb titok

3 699 Ft 2 737 Ft

Készleten

Cikkszám: 140508
Kategória: Szerző: Kiadó: Pioneer Books
A kiadás időpontja: 2017-06-12
Kérdésem van
  • Leírás
  • További információk
  • Vélemények (0)

Eve Lattimore családja pont olyan, mint külvárosi utcájuk bármely másik családja, egy dolgot leszámítva. A tizenéves Tyler ritka betegségben szenved, ami miatt rendkívül érzékeny a napfényre, ezért életét súlyos függönyök és zárt ajtók mögött tölti, és csak éjszakánként hagyhatja el a házat. Eve soha nem szűnő éberséggel őrködik fia felett, és mindent megtesz annak érdekében, hogy az egyre nyughatatlanabb kamaszt megóvja a külvilág veszélyeitől.
Egészen addig a napig, amíg meg nem történik az elképzelhetetlen. Borzalmas haláleset rázza fel a környék lakóinak hétköznapjait, és mérgezi meg gyanakvással a szomszédok közti békés viszonyt. Eve nehéz döntések előtt áll: vajon a történtek dacára képes lesz egyben tartani a családot akár hazugságok árán is, vagy örökre el kell válnia imádott fiától?

A legmélyebb titok egyszerre megindító és izgalmas regény a megbocsátásról és a reményről, az élet törékenységéről és azokról a nem várt áldozatokról, amelyeket meg kell hoznunk önmagunk és szeretteink védelme érdekében.

“Aki kedveli Jodi Picoult-t, élvezni fogja ezt a regényt krimibe illő izgalmaival és szerethető karaktereivel.” (Lisa Gardner)

További információk

Szerző

Carla Buckley

Kiadó

Pioneer Books

Oldalszám

424

Kötés Típus

Puhatáblás

Kiadás dátuma

2017-06-12

ISBN

9786155435218

Várható szállítás

1-2 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“A legmélyebb titok”értékelése elsőként